Kalender 2014

 

 

 Se englene blive til...

Traditionen tro, pyter glaskunstner Trine Appelon igen Galleri Art Expo op med det fineste julepynt i glas. I dette års julekollektion er det engle og den særlige "frostede" overflade der præger Trines kollektion af julepynt. Lysets reflektion i glasset spiller en særlig rolle i Trines arbejder, kom glad, lad dig indfange af lyset, udstillingen åbner:

Lørdag den 1. november kl. 10:00.14:00

Trine selv er til stede i galleriet med "arbejdende værksted", kom og få en snak om engle, lys - og alt derimellem, og oplev samtidig en kunstner arbejde og se hvordan Trines engle blive til, ligesom du også selv vil have mulighed for at prøve at skære en engel i glas.

Udstillingen varer til og med lørdag den 20. december. Vil du vide mere om Trine Appelon, man du se hendes kunstnerpriofil her.

I udstillingsperioden har du også mulighed for at deltage i et glaskursus, hvor du bl.a. kan lave dine egne juletræer - der er stadig få ledige pladser:

Lørdag den 15. nov. kl. 10:00
Lørdag den 29. nov. kl. 10:00
Lørdag den 29. nov. kl. 12:30
Lørdag den 13. dec. kl. 10:00

 

 _________________________________________________________________________________________________________

 

Invitation til udstillingen NATURLIGHEDER

Jeg vil gerne indbyde jer, gerne sammen med et par gode venner, til en eftermiddag i selskab med god kunst.

Vi mødes i galleriet lørdag den 4. oktober kl. 14:00 til en munter præsentation af kunstnerne Mette Strong, Tage Størup og Peter Lundberg som ar arbejdet sammen om temaet NATURLIGHEDER.

Efterfølgende byder vi på lidt haps med nordiske råvarer og øl brygget på indlandsis.

Eftermiddagen er uformel og vi behøver ikke at vide om i kommer - bare i møder op med mod på at gå-om-bord i kunsten. Se program og info om kunstnerne her

Udstillingen kan opleves frem til lørdag den 29. november 2014

    

 _________________________________________________________________________________________________________

ET INDRE KAOS I BILLEDER

Kunstner Susanne Butcher er aktuel med en STOR udstilling på Galleri Art Expo. En udstilling hvor Susanne ser tilbage på sin kunstneriske karriere, og forener fortiden med nutiden.

Gamle værker er fundet frem, nye er komme til. Udstillingen bygges op omkring illusionen om at være i byen blandt mennesker, huse og natur, hvor malerierne fungerer som kulisse. Fernisering den 24. august. 2014 kl. 13-15
 

  _________________________________________________________________________________________________________

Invitation til Kulturaften 

I samarbejde med Skanderborg Kommune inviterer Galleri Art Expo til Kulturaften fredag den 19. september 2014 kl. 18:00-21:00. Her kan i opleve to spænende foredrag.

Jeg vil varmt anbefale, at i kombinerer jeres besøg i Galleri Art Expo med Skanderbor Kommunes øvrige kulturtilbud denne aften. Det fulde program for kulturnatten kan i hente på linket her.

Aftenen er uformel. I skal ikke tilmelde jer, og I er velkomne til at tage gæster med.

Galleri Art Expo byder på et glas vin hele aftenen... og en god oplevelse... Se Galleri Art Expos program for aftenen her

 

 

 _________________________________________________________________________________________________________


LIVE kunst! - oplev livet både PÅ og BAGVED kunstscenen

Kunstner Susanne Butcher er aktuel med en STOR udstilling på Galleri Art Expo. I den forbindelse inviteres du til at opleve kunstnerlivet både på og bagved scenen.

Du får nu mulighed for at opleve og følge Susannes arbejde med opsætningen af hendes udstilling i dagene op til ferniseringen.

Kom også ind og kig i værkstedet... Galleri Art Expo fungerer som værksted for kunstnergruppen 66komma5, som i raketfart er gået i gang på den danske kunstscene. Gruppen består af de to kunstnere Susanne Butcher og Jan Jochims.

Gruppen har eksisteret og samarbejdet om at skabe fælles værker siden foråret 2013. Det var ønsket om en sparrings- og samarbejdspartner at udveksle ideer med, der er baggrunden for den spændende kunstner duo.

På kort tid, etablerede de et personligt venskab, med afsæt i en professionel arbejdsgang, hvor de maler på samme lærred, under forskellige temaer.

På Galleri Art Expo kan du opleve de to kunstnere arbejde på værker til deres kommende og første soloudstilling.

ÅBENT VÆRKSTED - se malerier af 66komma5 blive til:
21. august kl. 11-17
22. august kl. 11-17

FERNISERING
24. august kl. 13-15

 _________________________________________________________________________________________________________

 

               

 

KUNST & PICNIC - en kunstoplevelse i Østjylland

Højt beliggende med udsigt over sø og skov ligger Galleri Art Expo, som er en perle, man må besøge, hvis man interesserer sig for kunst... Et åndehul hvor kunsten er mangfoldig og har plads. vi inviterer dig til, i fred og ro, at nyde kunsten. vi håber, du vil nyde vores gæstfrihed og slappe af i vores dejlige omgivelser.

Ved søbreden er der indrettet et picnicområde, så pak madkurven og venner og tag på galleri!

Vi byder på en gratis kop kaffe og en kunstoplevelse efterfølgende. Husk at tjekke vores åbningstider!

 

 _________________________________________________________________________________________________________

  

INVITATION til en udstilling med format

Du inviteres med ledsager til fernisering, hvor formatet bliver stort - rigtig stort!
Vi byder på et glas vin og et spændende møde med kunstner Henriette Lorentz og hendes underfundige malerier.


LØRDAG DEN 3. MAJ 2014 KL. 13


Du kan læse mere om Henriette Lorentz her

Hent invitationen her

  

 

  _________________________________________________________________________________________________________

 

                

 

Kunst i påskedagene

Hør et billede og Se musiken! er en interaktiv udstilling, der er blevet til på baggrund af et livslangt venskab mellem musiker Kent Secher og billedkunstner Henning Kyed. Kom og oplev en udstilling, hvor musik og billeder hænger sammen. Desuden har vi inviteret 30 kunstnere til at give deres på illustration til musikken.

 

Galleriet præsenterer værker af 70 danske kunstnere i påsken. Du kan møde flere af kunstnerne i påskens helligdage. Vi har dessuden indrettet et område ved søbreden med borde og bænke. Så pak picnickurven og ta' på galleri.
 

Hvilke kunstnere udstiller

Du kan se hvilke kunstnere der udstiller i galleriet her. I påsken præsenterer vi værker at 70 forskellige kunstnere

Se udstillerliste for Billedkustnere

Se udstillerliste for Skultører, Keramikkere og Glaskunstnere 


Åbningstider I PÅSKEN:

Torsdag   den 17. april kl. 11-15
Fredag     den 18. april kl. 11-15
Lørdag    den 19. april kl. 11-15
Søndag    den 20. april kl. 11-15
      

Se flere events i påsken her
    

Torsdag den 17. april kl. 11-15

Mød kunstner Søren Honoré
som har arbejdende værksted i galleriet. Søren arbejder grafisk primært med tush på papir, men denne dag tager Søren akryl og lærred med på galleriet. Medbring en god portion nysgerrighed og kom og mød Søren. I kan læse mere om Søren Honoré her 

Workshop for børn og barnlige sjæle kl. 11:00 og kl. 12:30 
Vi skal sy, klippe og formgive sjove påskehøns af sodavandsdåser, gamle ledninger og andre sjove ting. Der kan laves påskekyllinger, haner, høns eller andre påskefugle. Børn under 8 år skal følges med en voksen. Book dine pladser på holdet her 

 

Fredag den 18. april kl. 11:15
Mød kunstner Kent Ebbesen og Henning Kyed fortælle historen om denne anderledes udstilling

HØR ET BILLEDE! – SE MUSIKKEN…
- er en interaktiv udstilling, der er blevet til på baggrund af et livslangt venskab mellem musiker Kent Secher og billedkunstner Henning Kyed. De har kendt hinanden siden barndomsårene og har fulgt hinandens kunstneriske udtryk.

På et tidspunkt opstod ideen med at udarbejde et fælles udtryk i en fælles ramme. Musik og billede skulle skabes til hinanden. Enten skulle et billede males til musikken, eller musikken skulle skrives og indspilles til billedet. Således hænger billede og lyd uløseligt sammen i unikke enheder.

På den måde er der med tiden opstået en betragtelig samling værker, der kun fuldstændiggøres såfremt både musik og billede er til stede.

Disse værker bliver nu for første gang nogensinde udstillet samlet på Galleri Art Expo i påsken 2014. Her vil man som publikum kunne få en totaloplevelse af hvert enkelt billedes tanke og musik og samtidig vide, at hvert penselstrøg og hver en tone hænger sammen!

 

Lørdag den 19. april. kl. 11-15

Mød kunster Gurli Maya der i løbet af dagen vil lave happenings omkring sit værk "Tibitan Prayer", som indeholder en mantra med en hjerteåbner. Hør historien bag Gurli Mayas værker. Læs mere om Gurli Maya her

Mød kunster Vike Pedersen. Vicke arbejder grafisk med serigrafi og viser teknikken bag sine malerier. Tag en god portion nysgerrighed med til mødet og læs mere om Vike Pedersen her 

Eva Flensteds malerier er fyldt med humør og humor. Eva har indrettet sig med arbejdende værksted i galleriet, hvor i kan se og opleve hvordan Eva arbejder med papir i sine malerier. Læs mere om Eva Flensted her

  

Søndag den 20. april. kl. 11-15

Mød kunstner Kirsten Fyhn. Kirsten deltager som en af kunstnerne på udstillingen Hør et Billede, Se musikken! Ud over at Kirsten har indrettet sig med arbejde værksted i galleriet, er hun åben for en snak om teknikker og inspiration. Læs mere om Kirsten Fyhn her 


 _________________________________________________________________________________________________________


Fernisering 5. april 2014 - HØR ET BILLEDE

Hør et billede! - Se musiken er en interaktiv udstilling, der er blevet til på baggrund af et livslangt venskab mellem musiker Kent Secher og billedkunstner Henning Kyed.

På ferniseringen kan du høre historien bag udstillingen og opleve billedernes soundtrack live med orkestret The Board.

På et tidspunkt opstod idenne med at udarbejde et fælles udtryk i en fælles ramme. Musik og billede skulle skabes til hinanden. Enten skulle et billede males til msuikken, eller musikken skulle skrives og indspilles til billedet. Således hænger billede og lyd uløseligt sammen i unikke enheder.

På den måde er der med tiden opstået en betragtelig samling værker, der kun fuldstændiggøres såfremt både musik og billede er til stede.

Disse værker bliver nu for første gang nogensinde udstillet samlet på Galleri Art Expo. Her vil man som publikum kunne få en totaloplevese af hvert enkelt billedes tanke og musik og samtidig vide, at hvert penselstrøg og hver en tone hænger sammen.

Til udstillingen skal du medbringe din smartphone, da musikken bliver stramet til dig via denne. Vi har  dog også  stationer med høretelefoner, men så er du bundet fast til et sæt høretelefoner og er ikke så mobil :-).    

Hent invitation til udstillingen her

   

  

 _________________________________________________________________________________________________________

200 Kunstnere - 2000 værker

Kom dem du holder af i bilen, og bryd det triste vejr med en farveri oplevelse. Kom! Gå på opdagelse i farverne, fantasien og finurligheden her på galleriet.

Ja, vi kan vel ikek længere reklamere med de 2000 værker, da udstillingen har solgt rigtig flot. Men der er stadig over 1000 værker at gå på opdagelse i.

Vi har kaffe på kanden, så pak dine kære i bilen og kør herud - Og del en god oplevelse med dem du holder af.

Udstillingen "Det Foranderlige Billede" - med 200 kunstnere og 2000 værker kan opleves frem til den 28. februar. 

  _________________________________________________________________________________________________________

 

 

Glasworksop for Børn i Vinterferien 

Kan man skære en giraf i glas og kan man knække glas med de bare næver? Kurset henvender sig til børn (og også deres forældre), som har lyst til at udforske glaskunstens verden.

I får en grundig introduktion og vejledning i at arbejde med glasset, ligesom i får mulighed for at afprøve forskellige teknikker. Herefter arbejder vi med vores kreativitet, hvor vi skaber billeder af glas i 14x14 cm, og du bestemmer/tegner selv dit motiv. vi arbejder med en særlig teknik, hvor dit motiv "træder ud af billedet". Det er supersjovt, det er spændende og så er det for børn.

Torsdag den 13. februar 2014. kl. 13:00-16:00. Minimumsalder er 7 år. Tilmelding efter først-til-mølle på butik@galleri-galleri-artexpo.dk. Pris 375 kr. inklusiv materialer, brænding og beslag.

 

 

 _________________________________________________________________________________________________________


Smykkekursus i Vinterferien

Glas er et spændende og levende materiale, og derfor helt ideelt at lave skykker med... Vi arbejder med halskæder, vedhæng, armbånd og øreringe.

Det er både sjovt og udfordrende, at skabe smykker af glas. Medbring evt. et billede af et smykke du vil lave, eller lad dig inspirere af kursuslederen. Kom go vær med til at udfordre din kreativitet.

Tidspunkt: Fredag den 14. februar 2014 kl. 12:00-15:00 i galleriet. Minimumsalder er 7 år. Tilmelding til butik@galleri-galleri-artexpo.dk - få pladser tilbage. Pris 175 kr. eksklusiv materialer og brænding.

Pris for materialer og brænding afregnes direkte til kursuslederen på kursusdagen. Efter endt brænding, kan dine smykker afhentes på Galleri Art Expo. Medbring selv 1 stk. pincet.

Find flere af vintereferiens nyheder og events her

 

  _________________________________________________________________________________________________________


Kursus "Kom i gang på lærred"

kom og brug en lørdag i farvernes univers. vi har lavet en sjov dag for både dig der slet ikke kan male, og dig der ikke kan lade være.

Eva Flensted har stykket en dag sammen, hvor vi gennemgår nogle teknikker til at angribe en skræmmende hvid flade. Med hjælpe og vejledning får du opbygget dig eget motiv. Eva garanterer en sjov og inspirerende dag i skønne omgivelser. Og så får du dit eget maleri med hjem.

Vi maler med akryl, og skyggelægger med pastelkridt samt posca tuscher. Alle materialer er inkluderet i prisen, så tag blot dit gode humør med... og HUSK også at melde din vininde eller svigermor til også. Kom og brug lidt tid i farvernes univers, og få en sjov dag sammen.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle, da vi kun har 14 pladser på holdet. Lørdag den 15. februar kl. 10:00-13:30. Pris 500 kr. Tilmelding på butik@galleri-galleri-artexpo.dk

 

 

Tykke Damer i en Fedtfattig Finesstid

Jeg vil gerne præsentere jer for kunstner Anne-Mette Lehrskov. Ud over at være et rigtig dejligt menneske, laver Anne-Mette nogle fantastiske malerier.

Inspireret af julens dejlige og fede tid, har Anne Mette lavet en munter lille udstilling med hendes nye værker, bl.a. en serie med "tykker Damer i en Fedtfattig Fintesstid". Se flere værker af Anne-Mette Lehrskov her

Læs flere nyheder fra Januar her

 _________________________________________________________________________________________________________  

Det Foranderlige Billede

Ca. 200 kunstnere samles til én fælles udstilling med 2000 værker - alle i formatet 25x25cm.

Ideen med udstillingen er "Det Foranderlige Billede". Et kalejdoskob, hvor publikum selv får lov til at være med, og "dreje linsen", så det samlede værk er i konstant forandring.

De deltagende kunstnere er bl.a. keramikere, billedkunstnere og glaskunstnere. Det er kun fantasien, som har sat grænserne.

Billederne kan købes med det samme, til priser så enhver pengepung kan være med. Priserne starter fra 400,- kr.

du må se, røre og bytte rundt på billederne. Alle er velkomne, så kom og få en oplevelse... og mærk på kunsten!

De deltagende kunstnere er: A.C. Rosmon . Anetmai . Anette walther Fassing . Ann Thorup . Anne Bang . Anne Mette Lehrskov . Anne Sofi Storm Østergaard . Anne-Mette Jørgensen . Annette Berendtsen . Annette Torrild . Annika Helene Holst . Bent Jessen . Bente Birk . Benthe Blæsild . Birgit Sørensen . Birthe Petersen . Bodil Vium . Brian Kristensen . Britta Haakansson . Christian Daugaard . Christina Julsgaard . Christina Kjelsmark . Christina Schaksen . Christina Aagaard . Claus Brøndum Sørensen . D. Iris Sigmundsdottir . Ellen Korshøj . Else Oltmann . Emil Borchorst . Erik Dahl Nygaard . Erik Sandager Knasen . Eva D. Angaard . Eva D. Steffensen . Eva Flensted . Filip Benderfeldt . Flemming Samson Olsen . Gerd Baarstrøm . Gerda Bloch-Jensen . Gitta Fris . Gitte Cittrup Jakobsen . Grethe Tranberg . Gurli Maya . Hanna Skov Hansen . Hanne Ernst . Hanne Sørensen . Heidi Krüger . Heidi Lind Bonde . Helle Pollas . Henriette Lorentz . Inge Skipper . Ingerlise Hansen . Jane Klausen . Jane Klostergaard . Jane Lerche . Jane Susanne Andersen . Jannie Kloster . Jeanne Goldschmidt Kempinski . Jeannie Bolund . Jeff Ibbo . Jesper Seneca . Jette Guld Lerke-Møller . Jette Kirkeby . Jette Posborg . Jette Reinert . Jette Skovgaard . Johnny Haa Rasmussen . Jonna Vestergaard . Julianne Hoffmann  . Jytte Dunck . Jørgen Hermann . Jørn Erik Nielsen . Karen Hvid  . Karen Marie Fredslund . Karen Willesen . Kate Nielsen . Kicki Jørck . Kirsten Fyhn . Kirsten Kjær Larsen . Kirsten Kjær Larsen . Kirsten Nygaard Friis . Kirstine Damgaard . Lena Petersen . Lene Daugaard . Lene Helledie . Lene Isabella Kleis . Lene Vilslev . Lene Wiklund . Line Frøslev .  Lis Boel Rasmussen  . Lisbeth Dahl . Ljudmila Vodopic . Lone Fauerskov . Lone Hartmann . Lone Hedegaard . Lone Kaalby . Lotte Anneli Schmidt . Lotte Fyhn . Louise Peters . Louise Thygesen . Mads Borch . Maja Landgren Germundsson . Malene H. Haugaard . Malene Klint Nielsen . Margit Vica Madsen . Maria Damsgaard . Marianne Grimstrup . Marianne Steenholt Bork . Marianne Wikkelsø . Martha Holm Nielsen . Mette Birk . Mia Brejnholm Nielsen . Miranda Grayling . Mona Lundum Andersen . Mona Steinmeier . Nicolai Kubel Olesen . Niels Steen Sørensen . Ole Møller Kristensen . Oskar Lilholt . Patrice Barat . Pernille Krogh . Peter Hedman . Peter Lundberg . Pia Daae . Pia Hey Larsen . Piet Pedersen . Preben Beck . Preben Frydkjær . Rasmus Møller . Rebekka Kofoed . Rene Roalf . Rikke Axelsen . Rune Frederiksen . Sanne Kajdi . Sassi Bischoff . Sidsel Brix . Sille Sandell . Susanne Butcher . Susanne Camille Petersen . Susanne Wainach . Suzanne Pulkkinen Damgaard  . Suzi Louring . Svend Erik Jessen . Søren Honoré . Tage Størup . Tanja Eijgendaal . Thomas Borghus . Tina Eriksen . Tina Kolding . Tina Morsø . Tove Fruelund . Trine Appelon . Ulla Gammelgaard . Ulla Pedersen  . Vike Pedersen . Vivi Bendixen . Winni Bering . Yrsa Dunvad . Aase Førgard Nielsen . Åse Julius . Aase Schultz