Kalender 2019

Foredrag med Peter Birk - "At fortælle historier med et kamera"

I forbindelse med sin fotoudstilling på Galleri Art Expo holder Peter Birk et billedforedrag hvor han beskriver sin vej fra rejsefotograf over konkurrencefotograf, til kunstfotograf.
Han viser en masse dias af sine fotografier fra nær og fjern, et koncept for mere interessante rejseforedrag, medaljebilleder fra danske og internationale konkurrencer, og kunstfotos der er sammensat af mange billeder - med en edb-skærm og en mus som pensel og palet.

Det er den 22. maj kl. 19-21. Dørene åbnes kl. 18.30. Sæderne er uden nummerering, så kom gerne i tod tid.  

Tilmelding er nødvenig og billetterne bliver frigivet start marts.

__________________________________________________________________________________________


Påskeudstilling

Skærtorsdag byder Galleri Art Expo på årets påskeudstilling. Galleriet er åbent kl. 11-17 hvor du kan opleve flere af husets kunstnere arbejde med deres værker og møde dem til en snak om hånværket, processen - eller bare kom til en sanselig oplvelse af farverig stemning med musik og et glas vin. 

__________________________________________________________________________________________

Foredrag i samarbejde med Ladies Circle - Velgørenhedsarrangement hvor vi samler ind til Mentorbarn  

Vi inviterer til et spændende foredrag med Ditte Reedtz, stifter af MENTORBARN – relationer for livet. 

Ditte har selv været anbragt på børnehjem og kender om nogen betydningen af stærke, sociale relationer og savnet af dem, når de mangler. Hun vil fortælle om, hvordan MENTORBARN arbejder for, at danske børnehjemsbørn får mulighed for at tage del i og føle samhørighed med en familie uden for børnehjemmet og derigennem får de nødvendige sociale kompetencer, der er så vigtige for at komme godt videre fra et børnehjem – og godt ud i livet. Undervejs vil hun også komme omkring de erfaringer, hun selv har gjort sig.

Pris: 100 kr. Inklusiv kaffe og kage i pausen
Det fulde beløb går ubeskåret til MENTORBARN – relationer for livet. Vi håber at kunne sælge 100 pladser og derved kunne overføre 10.000 kr. til Mentorbarn. 

Arrangementet afholdes hos Galleri Art Expo, Søvejen 35, 8362 Hørning (4 km fra E45 mellem Skanderborg og Aarhus).
Dørene åbnes kl.18.30 og foredraget går igang kl. 19. Billetterne er UDSOLGT


Vi håber at mange af jer vil bakke op om aftenen :-)

__________________________________________________________________________________________Foredrag, sang og latter med Ejvind Nielsen

Galleri Art Expo inviterer til en fornøjelig aften med smil på læben sammen med Ejvind Nielsen - farveblind kunstner, tidligere sognepræst og verdenskendt her i det østjyske.

Med titlen ”Jeg gik mig over sø og land” byder Ejvind Nielsen på en humoristisk fortælling om sin rejse gennem livet. Fortællingen er krydret med et masse latter og sang akkompagneret af pianist Anne Kragh. Aften byder på et snert af forår, røverhistorier og en munter indstilling til livet. Der er kaffe og kage i pausen, hvor i også kan opleve Ejvinds malerier udstillet i galleriet.

Det er tirsdag den 26. februar kl. 19:00. Dørene åbnes kl. 18.30. Sæderne er uden nummerering, så kom gerne i god tid, tag de pladser du synes er bedst, og gå på opdagelse i galleriet. 

Tilmelding er nødvendig, så jeg er sikker på at få brygget nok kaffe og købt nok kage ved den lokale bager ????

Tilmelding kan se på Tlf. 86147796 eller på mail sarah@artexpo.dk. Prisen er symbolsk 50kr. pr. snude og kan betales i døren.

Jeg håber i har lyst til at komme til en hyggelig og morsom aften.