Indbydelse til fernisering med Ejvind Nielsen

 

 

 

Ejvind Nielsen er nok mest kendt som sognepræsten fra Ranvsbjerkirken, her i det østjyske. 

I sine unge år drømte han om at blive politimand. En drøm der ikke kunne udleves, da det viste sig at Ejvind var farveblind. 

I de senere år har Ejvind dog gjort sig bemærket som billedkunstner og skulptør. Farveblind billedkunstner! Han maler landskabsbilleder i stærke farver og hans malerier har en dejlig glød og fri farvesammensætning.

Som skulptør arbejder Ejvind Nielsen med både jern, sten og træ. Han har lavet kirkeskibe og korskulpturer til adskillige kirker.   

 

 

Galleri Art Expo inviterer til fernisering med Ejvind Nielsens malerier og skulpturer 

Lørdag den 3. marts kl. 11:30-13:30.

 

 
 
 

 

 

Fernisering

 

Galleriet er vært for lidt godt til ganen. Stemningen er uformel, afslappende - og selvfølgelig meget farverig.

 

Kl. 11.45 er der velkomst ved galerist Sarah Høi og præsentation af udstillingen af Ejvind Nielsen selv. 

 

Det er muligt at sidde ned. Ingen tilmelding nødvendig og alle er velkomne. Så tag gerne en ven med til en farverig oplevelse.

 

Er du forhindret i at komme til fernieringen, så gå ikke klip af Ejvinds foredrag torsdag den 8. marts. Udstillingen kan opleves frem til tirsdag den 11. april.

 

         
         
             
 

 

 

Foredrag ”Humor i tilværelsen” af Ejvind Nielsen

 

Ejvind er også meget brugt foredragsholder og holder omkring 60 foredrag om året rundt om i Danmark.

I Galleri Art Expo kan du møde Ejvind Nielsen til et foredrag om humor i tilværelsen. - Og livsglæde som fundament og gennemslagskraft i tilværelsen. Overvejelser over livet, og hvad der har betydning for, at livsglæden og det livsbekræftende får plads i hverdagen. Samtidig er det (med mange eksempler) et muntert opgør med stilstand, brokkeri, magelighed, og pessimisme. En farverig aften for både sjæl og sanser.

Foredraget ”Humor i tilværelsen” holdes torsdag den 8. marts 2018 kl. 18.30 – 21.00

Foredraget koster et beskedent og symbolsk beløb på 50kr. som også inkluderer kaffe og et kagebord - af den sønderjyske slags!!! - i pausen. Billet skal bestilles på forhånd, hvis man vil sikre sig en plads. Billet kan købes hos Galleri Art Expo og på nettet. - du kan sikre dig en plads til foredraget her - eller via Ejvind Nielsen.

 

 
 
 
     
 

 

 

Jeg håber vi ses til gode oplevelser her i galleriet 

En farverig hilsen fra Sarah Høi, mor til Galleri Art Expo.