Kalender 2017

 

Juleudstillingen Galleri Art Epxo

Igen i år byder Galleri Art Expo på julehygge. Vi har arrangeret workshops for hele familien, hvor de traditionelle flettede julehjerter er byttet ud med sjove workshop for både børn og voksne.
 
Du kan lave juletræer og hjerter af glasskår, du kan designe din egen skytsengel, male rensdyr og lave seje engle af slibeskiver, metaldåser og gammelt jern.  
 
Vi har kun 10 pladser på hvert af holdene, så book dit ønskede hold hurtigt. 
 

Vi har indrettet en sød julekulisse, hvor du kan tage billeder af børnene. Kulissen er åben lørdag den 2. + 9. og 16. december kl. 10-14

De samme weekender kan du møde kunstnere rundt om i galleriet der arbejder med ler, bronze, glas og maler malerier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arbejdende kunstnere i galleriet

 
 
 
 
Lørdag den 2. december kan du møde billedkunsnter Allan Sørensen og bronceskulptør Max Højer
 
Lørdag den 9. december kan du møde broncekunstner Søren Dujo
 
Lørdag den 16. december kan du møde Suzanne Lastrina der laver collage-malerier, Rie Brødsgaard der er billedkunstner og Trine Appelong der laver glas denne dag. 
 
Hver lørdag er det kl. 10-14 du kan møde kunstnerne og se dem arbejde. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rensdyr i papmache

Du kender sikkert Cow Parade. På workhoppen her skal børn og barnlige sjæle dekorere og male deres eget rensdyr. Så bevæbnet med limpistoler, perler og papir får børnene lov til at boltre sig.
 
Billedkunstner Anne Bang faciliterer workshoppen og det er en god ide at give børnene en trøje på der kan tåle lidt maling.
 
Hvis forældre og bedsteforældre gerne vil sidde med ved bordet, skal de selv tilmelde sig holdet… det er sjovest for børnene. Ellers er der dækket op med kaffe og julekager ved et bord ved siden af, hvis man som forældre bare gerne vil kigge på.
 
 
 
 
 
 Lørdag den 2. december kl. 10.30-11.30 - reser plads her
 
Lørdag den 2. december kl. 12.00-13.00 - reser plads her
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skab din egen skytsengel

Kom og hør om engle og “skab din egen engel" sammen med glaskunstner Astrid Munck.
 
Astrid fortæller lidt om englenes univers og om hendes engle. Hun har en hel masse englekroppe med i skinnende glas, mange forskellige vinger og mange halvædelstene, du kan bruge som englehoved.
 
Astrid plejer at sende sine engle afsted med denne lille tekst ”Skytsengel, følger dig på rejsen og beskytter dig med kærlighed”. Så du kan lave din hel egen unikke engel enten til dig selv eller som gave en som du holder af.
 
 
 
 
 
 
Lørdag den 2. december kl. 11.00-12.00 pris 200kr
bestil din plads her 

Lørdag den 2. december kl. 12.00-13.00 pris 200kr
bestil din plads her

Hvis man ønsker at lave flere engle på kurset er dette muligt. Halkæderne koster 180,- kr. og engle til at hænge koster 110,- kr. pr. ekstra engel man laver. 
 
På kurserne kan du lave din egen skytsengel enten som gave eller til dig selv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lav dit egen juletræ af glas

Dette kursus er for alle, og kræver absolut intet forudgående kendskab til glas, for de bliver guidet igennem hele processen. På dette kursus lærer du at arbejde med Trines specielle ”lag på lag teknik”, som giver glasset et helt unikt udseende. Du laver dine egne lille juletræ i glas, og kurset inkluderer, at du kan lave 1 juletræ inkl. materialer og brænding.

Der er mulighed for at lave ekstra juletræer på kurset (kr. 140,- pr. juletræ). Efter kurset brændes de, og monteres på en lille granitfod (som på billedet). Navn og årstal graveres bagpå glasset. Trine tager glasset med hjem til sit værksted og brænder det, og det kan herefter afhentes i galleriet.

Kursusdage:
Lørdag den 25. november kl. 10.30 – 11.30 - bestil plads her
Lørdag den 9. december kl. 10.30 - 11.30 - bestil plads her

Minimumsalder: 5 år. Vi er 10 kusister på holdet. Pris kr. 200,- som er inklusiv materialer og brænding. Husk at medbringe en pincet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rethink julepynt

Gå på opdagelse i kasserede og spændende materialer. Der skal skabes engle af brændte øldåser, lamineret emballage, slibeskiver, metalspåner, stofrester, bånd og kobbertråd.

Alle aldersgrupper kan få glæde af kurset, men er man under 10år er det sjovest hvis en voksen også er tilmeldt på holdet. Der introduceres til mange forskellige teknikker og man vælger selv hvilket materiale, man gerne vil fordybe sig i.

Lørdag den 16. december kl. 11-12 - Reserver plads her

Lørdag den 16. december kl. 12-13 - Reserver plads her

Underviser er Maja Landgren Germundsson, der i mange år har arbejdet med redesign tanken både i skulpturer, billedero g kunsthåndværk. Hun er desuden udøvende tekstilkunstner og underviser. Se evt Majas hjemmeside for mere info www.majagermundsson.dk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skal vi klippe vore julehjerte sammen?

Kan man klippe i glas…? Ja, det kan du – og du bliver ført kyndigt igennem hele processen af glaskunstner Trine Appelon. Du laver dit eget julehjerte (som kan hænge i f.eks. et vindue) – og du kan vælge at lave hjertet i klart glas, hvidt og klart glas eller rødt glas. På kurset lærer du at lave Trines specielle ”lag på lag teknik”, som giver glasset et helt unikt udseende.
 
 
 
 
Kurset kræver intet forudgående kendskab til glas – alle kan være med. Kurset inkluderer, at du kan lave et hjerte inkl. materialer og brænding. Efter kurset brændes hjerterne, og er klar til at hænge op.  
 
Lørdag den 25. november 2017 kl. 12.00 – 13.30 Reserver plads her
 
Lørdag den 9. december 2017 kl. 12.00 – 13.30 Reserver plads her
 
– max 10 kursister pr. hold – minimumsalder 7 år
 
 
 
 
 

 

Påskeudstillingen Galleri Art Expo

 

Byd dine påske-gæster på åndelig føde

 
 
 
 
I påsken byder Galleri Art Expo på oplevelser ud over det sædvanlige.
 
Vi byder på et glas bobler og andet godt til ganen. Pianist Rune Funch er hver dag aktuel ved pianoet i den store udstillingshal.
 
Rundt om i galleriet kan du møde kunstnere arbejde med deres malerier og skulpturer.
 
 
 
 
 
 
Påskeudstillingen afholdes torsdag, fredag og lørdag den 13-15. april. Alle dage kl. 10:00-14:00.
 
Du kan sætte ekstra krydderi på påskefrokosten og invitere dine gæster på åndelig føde i Galleri Art Expo. Alle er velkomne. Gratis entré - og gratis parkering lige ved døren. 

Torsdag den 13. april kan du møde billedkunstnerne Jannie Kloster og Allan Sørensen, som arbejder med deres malerier i galleriet samt skulptør Max Høyer der arbejder med bronze.

Fredag den 15. april kan du møde billedkunstner Suzanne Lastrina som arbejder med sine collagemalerier og Søren Dujo der arbejder med Bronze. 

 

 

 

invitation til udstilling på Galleri Art Expo

 

 

 

Henriette Lorents udstiller malerier