Kalender 2019

Vi fejre efteråret og alle galleriets nye værker med høstfest lørdag d. 7. september kl. 10-14

Her vil være live musik, fortællinger om kunst, design, friskbrygget kaffe på lokalristede bønner, æble-bobler og lidt godt til ganen.

Du, dine venner og veninder, familie og kollegaer er inviteret! Ingen tilmelding - mød blot op, det er ganske gratis.

Mød Benedikte Marie, der for to år siden tog springet, og blev fuldtids kunstner. Benedikte er portrætmaler med fokus på at fortolke kvinder.

Benediktes teknikker er usædvanlige, og er en blanding af maling, collage og tegning. Hun viser og deler sine erfaringer på dagen. Kom og hils på.

Anders fra Kaffe Clausen præsenterer lokalristede kaffebønner og serverer kaffe af ypperste kvalitet.

Anders fortæller om forskellige kaffesorter og giver tips og tricks til den bedste kaffebrygning. Du har mulighed for at smage dig frem og finde dine yndlingsbønner. Vil du bringe den gode oplevelse og smag med hjem, så har Kaffe Clausen et godt tilbud på frisk-ristede kaffebønner denne dag.

Live musik af jazztrioen Breeeze. Let og lækker jazz. Vi stiller stole og loungemøbler frem, så du har mulighed for at sidde ned og nyde musikken, og galleriet unikke stemming.

Børnetøjmærket Pomp de LUX holder åbent hus i galleriet. Her kan du få inspiration og professionel vejledning, og børnene kan prøve den spritnye efterårs- og vinterkollektion.

Mærk kvaliteten. Se farverne. Oplev størrelserne og blive klar til den mørketid med lækkert børnetøj der holder.


_________________________________________________________________________________________

 Foredrag med Peter Birk - "At fortælle historier med et kamera"


I forbindelse med sin fotoudstilling på Galleri Art Expo holder Peter Birk et billedforedrag hvor han beskriver sin vej fra rejsefotograf over konkurrencefotograf, til kunstfotograf.
Han viser en masse dias af sine fotografier fra nær og fjern, et koncept for mere interessante rejseforedrag, medaljebilleder fra danske og internationale konkurrencer, og kunstfotos der er sammensat af mange billeder - med en edb-skærm og en mus som pensel og palet.

Det er den 22. maj kl. 19-21. Dørene åbnes kl. 18.30. Sæderne er uden nummerering, så kom gerne i tod tid.  

Tilmelding er nødvenig og billetterne bliver frigivet start marts.

__________________________________________________________________________________________

Påskeudstilling

Det vil glæde os at byde dig på påskeudstilling i Galleri Art Expo med bobler, live-musik og kunstnerne, der fortæller historier om alt mellem himmel og jord. Fantasien får vinger. 

Stemningen er uformel og alle er velkommen. Så kom og sæt ekstra krydderi på påskefrokosten med åndelig føde - og tag gerne din familie og venner med.

Skærtorsdag den 18. april kl. 10:00-14:00

& Lørdag den 20. april kl. 10:00-14:00

 

BREEEZE byder på jazz torsdag d. 18/4 kl. 11-13

Hvad er jazz? Hvis det lyder sært er det sikkert jazz. Den mystik gør BREEEZE noget ved. Med respekt for stort set ingenting og ligeså lidt ansvar overfor alting, indføres publikum med nænsom hånd og ufølsom humor i jazzens mysterier.

En trio med blind makker: Helene Enslev - vokal, Gunner Carstens - sax og guitar, Kent Secher - guitar og board. 

 

Mød Kirstine Falk 18/4 kl. 10-14

 

Kirstine Falk er uddannet designer og har specialiseret sig i illustrationer der kombinerer blyantsstreg med akvarel og collageteknikker.

 

Hendes univers er både eventyrligt, drømmeagtigt og en smule surrealistisk. En svag melankoli er at spore i nogle af billederne, hvilket bryder med sødmen og giver billedfortællingerne dybde.

 

Det er meget det uskyldige og næsten naive barnesind hun krydser med de voksnes refleksioner. Dermed bliver illustrationerne både til glæde og fornøjelse for børn og voksne.

 

Du kan møde Kirstine Falk og se hende arbejde kl. 10-14 torsdag den 18. april. 

 

Musik ved klaveret af Claude Chichon 20/4 kl. 10-14

Med den intime "Caf Kons" byder Claude Chichon på nogle hyggelige timer med dejlig atmosfære og stemning, som du ellers kun oplever i Paris. 

"Caf Kon" er et fransk udtryk der dækker over en helt speciel atmosfære. Claude spiller klaver, synger og sætter stemningen allerede fra kl. 10 og hygger om os helt til kl. 14.

 

 Så hvis du drømmer om at besøge Paris i påsken, men ikke kommer afsted, så har du her en unik mulighed for at få en bid af byernes by alligevel.

 

Mød Alice Frost 20/4 kl. 10-14

Alice Frost laver tekstilbilleder med landskabs-, flora og dyremotiver - syet op i en naturalistisk udtryksform.

Alice medbringer symaskine, nål og tråd denne dag. Du kan følge hende arbejde og spørge ind til hendes processer. Vi har også tidligere talt om at lave en workshop med Alice i galleriet, så hvis dette kunne have din interesse, så skriv dig endelig op til at få besked når vi har samlet en lille interesseret gruppe. 
 
 
 

 

Mød Jesper Sørensen 20/4 kl. 10-14

Malingen er våd og røverhistorierne er mange når Jesper Sørensen folder sine pensler ud og viser jer sin skabende proces.  

Jesper har arbejdende værksted i galleriet hele lørdagen kl. 10-14.  

Kom og blive suget ind i Jespers verden af farver og fortællinger. 

 

 

__________________________________________________________________________________________

Foredrag i samarbejde med Ladies Circle - Velgørenhedsarrangement hvor vi samler ind til Mentorbarn  

Vi inviterer til et spændende foredrag med Ditte Reedtz, stifter af MENTORBARN – relationer for livet. 

Ditte har selv været anbragt på børnehjem og kender om nogen betydningen af stærke, sociale relationer og savnet af dem, når de mangler. Hun vil fortælle om, hvordan MENTORBARN arbejder for, at danske børnehjemsbørn får mulighed for at tage del i og føle samhørighed med en familie uden for børnehjemmet og derigennem får de nødvendige sociale kompetencer, der er så vigtige for at komme godt videre fra et børnehjem – og godt ud i livet. Undervejs vil hun også komme omkring de erfaringer, hun selv har gjort sig.

Pris: 100 kr. Inklusiv kaffe og kage i pausen
Det fulde beløb går ubeskåret til MENTORBARN – relationer for livet. Vi håber at kunne sælge 100 pladser og derved kunne overføre 10.000 kr. til Mentorbarn. 

Arrangementet afholdes hos Galleri Art Expo, Søvejen 35, 8362 Hørning (4 km fra E45 mellem Skanderborg og Aarhus).
Dørene åbnes kl.18.30 og foredraget går igang kl. 19. Billetterne er UDSOLGT


Vi håber at mange af jer vil bakke op om aftenen :-)

__________________________________________________________________________________________Foredrag, sang og latter med Ejvind Nielsen

Galleri Art Expo inviterer til en fornøjelig aften med smil på læben sammen med Ejvind Nielsen - farveblind kunstner, tidligere sognepræst og verdenskendt her i det østjyske.

Med titlen ”Jeg gik mig over sø og land” byder Ejvind Nielsen på en humoristisk fortælling om sin rejse gennem livet. Fortællingen er krydret med et masse latter og sang akkompagneret af pianist Anne Kragh. Aften byder på et snert af forår, røverhistorier og en munter indstilling til livet. Der er kaffe og kage i pausen, hvor i også kan opleve Ejvinds malerier udstillet i galleriet.

Det er tirsdag den 26. februar kl. 19:00. Dørene åbnes kl. 18.30. Sæderne er uden nummerering, så kom gerne i god tid, tag de pladser du synes er bedst, og gå på opdagelse i galleriet. 

Tilmelding er nødvendig, så jeg er sikker på at få brygget nok kaffe og købt nok kage ved den lokale bager ????

Tilmelding kan se på Tlf. 86147796 eller på mail sarah@artexpo.dk. Prisen er symbolsk 50kr. pr. snude og kan betales i døren.

Jeg håber i har lyst til at komme til en hyggelig og morsom aften.