Trine Appelon

Trine Appelon

… laver unikt håndlavet glaskunst med en helt særlig historie

Trine arbejde med glasset, startede i efteråret 2010, efter hun var blevet alvorligt syg med adskillige blodpropper. Blodpropperne fik hun på grund af en lægemiddelskade, og Trine måtte indse, at hun ikke kunne vende tilbage til et normalt arbejde igen.

Arbejdet med koldglas startede som en hobby for Trine, for at hun kunne få tankerne væk fra sygdom – men også som terapi, når hun om natten ikke kunne finde ro for sine smerter. Glasset er blevet en passion for Trine, og selvom hun nu kan skrive kunstner på visitkortet, er og bliver glaskunsten stadig en hobby, idet Trine desværre kun har begrænsede kræfter til rådighed.

Trine er en fighter der nægter at give op, så kom og mød hende i Galleri Art Expo.

Trines arbejder meget med lysets refleksion i glassets overflade, og dette giver det endelig værk et helt unikt udtryk. Du må endelig ikke snyde dig selv for Trines engle ”Little wings”, de findes i mange variationer ved juletid, bl.a. ”Guardian Angel” og ”Angel og Hope”. Håndlavede konfirmandinder og studiner, giver Trine stor travlhed i foråret – og da de kun laves i et begrænset antal, er det bedst at bestille disse unika gaver i rigtig god tid.