Charlotte Bruun

Charlotte Bruun

Jeg er autodidakt billedkunstner med undervisning fra kunstskolen Ignatius Kbh., Aarhus Kunstakademi samt mange andre kunstforløb.

Jeg har en umiddelbar ekspressiv tilgang når jeg maler mine værker. De indeholder mange lag, feminine detaljer, stærke penselstrøg og gerne grafiske elementer. Jeg arbejder ikke efter det fotogene, der skal være noget skævt, noget at undres over, noget der sætter tankerne i gang, noget dybde. Der skal være noget på spil. Min foretrukne figur er mennesket.

Jeg bor og arbejder i Kolding, hvor jeg har mit værksted og galleri, ”Galleri Bruun”, som har fast åben ons. 11-17 og søn. 11-15. Udstiller i gallerier og kunstforeninger. Deltager på kunstmessen The Art Fair – Kunst for alle.

På deres helt egen måde er Charlotte Bruuns malerier meget virkningsfulde, og man bliver suget med helt ind i disse gådefulde scenerier. Nuancerigdommen og følelsesregistret er usædvanlig stor. Man digter med, tolker, overraskes, forundres og glæder sig over åbenheden i billederne. De bliver siddende på nethinden længe efter, man har kigget på dem. Og det må da være èn af definitionerne på god kunst. Skrevet af Tom Jørgensen, kunstanmelder på Jyllands Posten