Sarah Høi - Bymotiver

Sarah Høi - Bymotiver

Sarah Høi Petersen er født i 1977 og er bosat ved Skanderborg.

Kunstner Sarah Høi er især kendt for sine by-landskaber. Sarah Høis malerier er en farverig balancegang mellem det naturalistiske og abstrakte maleri. Når man står tæt på malerierne kan det være svært at få øje på motivet, men når man træder væk fra malerierne kan man tydeligt få øje på et perspektiv, hvor huse, mennesker og natur pludselig træder frem i maleriet.

Sarah er oprindelig handelsuddannet fra Århus Købmandsskole i Innovation og Entrepreneurship. Hun har udviklet sin stil og teknikker gennem mange år, men er som kunstner selvlært. Hun er indehaver af Århus største galleri, og har drevet dette profe-sionelt gennem 8 år, inden hun selv debuterede som kunstner, og begyndte at sælge sine værker i Galleri Art Expo, som hun stiftede i år 2000.

Galleri Art Expo er kendt for sin evne til at spotte nye kunstnere, og giver nyetablerede kunstnere mulighed for at udstille.

Galleri Art Expo bidrager herigennem til en spændende proces, der sikrer mangfoldighed og nye talenter i galleribranchen.