Om Galleri Art Expo - kunst & rammer

Om Galleri Art Expo - kunst & rammer

Galleri Art Expo - kunst & rammer - er Jyllands største galleri med malerier, print og rammer. Vi har et stort udvalg af kunstnere, skulpturer, keramik og glaskunst. Galleriet præsenterer lige nu 50 faste kunstnere.

Galleri Art Expo byder på oplevelser, kurser og afholder skiftende udstillinger med kunstnere.

Mangler du inspiration til dit hjem eller kontor, så kom forbi og oplev os!

 

Galleri Art Expos Historie

Galleri Art Expo er et kommercielt galleri stiftet i år 2000 af Sarah Høi. Galleriet åbnede i Aarhus i år 2000 og er i dag flyttet til Skanderborg kommune, nu skønt beliggende til Stilling og Solbjerg Sø. Galleriet er kendt for sin evne til at spotte nye kunstnere, og giver både unge og nyetablerede kunstnere mulighed for at udstille.

Galleri Art Expo bidrager herigennem løbende til en spændende proces, der sikrer mangfoldighed og nye talenter i galleribranchen.

    
 
En kunst-oplevelse

Højt beliggende med udsigt over sø og skov ligger Galleri Art Expo, som er en perle, man må besøge, hvis man interesserer sig for kunst…

Et åndehul hvor kunsten er mangfoldig og har plads. Vi inviterer dig til, i fred og ro, at nyde kunsten og de mange kunstnere. Vi håber, I vil nyde vores gæstfrihed og slappe af i vores dejlige omgivelser.

 

Ved galleriet er der indrettet et picnic-område ved søen, så pak madkurven og ta’ på galleri! Vi byder på en gratis kop kaffe og en kunstoplevelse efterfølgende. 
 

Galleri Art Expo ligger 15 min. kørsel fra Århus C og 4 km fra motorvej E45.