Kunst er godt...

Galleriet syder og summer. Kunstnere kommer med nye værker næsten hver dag. Her er altid plads og rum for en god og farverig oplevelse. 

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om galleriet kan du bruge linkene nedenfor til nogle af vores seneste omtaler.

"Kunst skal gøre dig glad" Kulturmagasinet Fine Spind.

"Nissepis og Kunst for Alle" Aarhus Stiftstidende. 

"Gård og galleri side om side" Berlingske

"Når mor driver galleri skal kunsten være i børnehøjde" Ugebladet Skanderborg


... og ellers har vi næsten daglige opslag på facebook hvor du kan læse lidt om kunstnerne 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lørdag den 1. december kl. 10-14

 
 
 
 
Rasmus Møller er kendt for sine tegninger og collager. Denne lørdag har Rasmus tilbud at lave personlige billeder, hvor du kan vælge at få tilsat dit tivist, navne, bryllupsdato, billede... i collagerne. Rasmus har også taget en særpris med som kun gælder denne dag.  
 
 
 
 
 
 
 
Annette Torrild er kedt for sine livsglade malerier dansende mennesker. Hun bruger ikke pensel når hun maler, hun smører farven på med kniv. Annette har været professionel kunstner i 30 år nu, så hun har virkelig noget erfaring at dele, hvis du skulle finde på at komme forbi. 
 
 
 
 
 
 
Jannie Kloster maler livstræer eller kundskabstræer. Træerne symboliserer os som mennesker - det at have rod og voksle sig smuk og stærkt. Der er en enorm spændende fortælling i træerne og en masse ord, som du måske ikke kan se på det lille billede her. Kom forbi og hør historien fra Janni selv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lørdag den 8. december kl. 10-14

 
 
 
 
Hanne Sørensen - Komposition, farver og stoflighed ender op i en harmonisk helhed. Hannes motivverden spænder lige fra den lille, spæde erantis, der kæmper sig vej gennem frossen jord over abstrakte skovsøer i aftenlys. Glade og friske farver og alligevel rolige malerier. Kom og mød Hanne :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Workshop med tekstilkunstner Maja Germundsson - Gå på opdagelse i kasserede og spændende materialer. Der skal skabes engle af brændte øldåser, lamineret emballage, slibeskiver, metalspåner, stofrester, bånd og kobbertråd. 

Underviser er Maja Landgren Germundsson, der i mange år har arbejdet med redesign tanken både i skulpturer, billedero g kunsthåndværk. Hun er desuden udøvende tekstilkunstner og underviser. Se evt Majas hjemmeside for mere info www.majagermundsson.dk
 
 
 
 
 
Trine Appelon, vores skønne glaskunstner, har lavet en vild plan om at pynte galleriets store juletræ med sine smukke, hånlavdede pynt af glas... planen er at vende træet på hovedet... Hvordan dét lige kommer til at gå, bliver spændende, jeg er ikke sikker på at jeg tør se på. Jeg håber det lykkedes... det bliver en lidt spændende dag.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lørdag den 15. december kl. 10-14

 
 
 
 
Astrid Munck som egentlig er glaskunstner, og laver de smukkeste fade og skåle i glas, holder workshop denne lørdag. Her kan man lave sine egne skytsengle, enten som halskæder eller små vedhæng. Englerne består af en lille perle eller sten som hoved, et utal af vinger at vælge imellem og så har Astrid lavede de fineste små kjoler i glas, som du kan vælge imellem - så du får sammensat din helt egen engel.  
 
På kurserne kan du lave din egen skytsengel enten som gave eller til dig selv
 
 
 
 
Rie Brødsgaards laver sine malerier i en spændende blanding af akrylmaling, bejdse, serigrafitryk, papir og forkellige tegneartikler. De er lækre og stoflige i overfladen og sarte i farven. Selvom malerierne er stille, sarte og smukke, kan man gå på opdagele i og finde en masse detaljer i lagene.  
 
 
 
 
 
 
Workshop med Trine Appelon - lav dit eget juletræ i glas.
 
På dette kursus lærer du at arbejde med Trines specielle ”lag på lag teknik”, som giver glasset et helt unikt udseende. Du laver dine egne lille juletræ i glas, og kurset inkluderer, at du kan lave 1 juletræ inkl. materialer og brænding.

Navn og årstal graveres bagpå glasset. Trine tager glasset med hjem til sit værksted og brænder det, og det kan herefter afhentes i galleriet.
 
Tilmelding er nødvendig, da pladserne hurtig er væk.
 
 
 
 
 
Workshop - skal vi klippe vores julehjerter sammen. Kan man klippe i glas…? Ja, det kan du – og du bliver ført kyndigt igennem hele processen af glaskunstner Trine Appelon. Du laver dit eget julehjerte (som kan hænge i f.eks. et vindue) – og du kan vælge at lave hjertet i klart glas, hvidt og klart glas eller rødt glas. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lørdag den 22. december

 
 
 
 
Trine Appelon - Hvem kan sige nej til en engel. Trine sidder og arbejder med sine små glasengle denne lørdag.
 
Hvis der er for lidt pladser på workshoppene den 15. december, udvider vi evt. med workshops denne lørdag også. 
 
Kontakt galleriet for mere info.
 
 
 
 
 
 
Julefreden lader vi så småt sænke sig.
 
Vi spiller julen ind på klaveret i galleriet og lader gårdspladsen summe af juletræer og småbørn.
 
Husk at vi har en fin lille kulisse hvor du kan tage søde billeder
 
...og herefter vil vi ønke jer alle en rigtig glædelig jul. 
 
Med kærlig hilsen fra
 
Sarah Høi og alle de frivillige familiemedlemmer og venner på galleriteamet