Indramning - rammer bygget på mål

Rammer lavet efter mål

Galleri Art Expo har eget rammeværksted. Vi laver indramning til kunstnere, gallerier og private. Vores håndlavede rammer er bygget efter mål og vi bruger tid på at dfinde den rigtige løsningg, der vil løfte værkek, hvad enten der er tale om maleri, grafik, fotografi eller plakater.   

Aller er velkomne til en uforpligtende snak i vækrstedet. Tidsbestilling er ikke nødvendig.

Her rammer vi rigtigt!

Galleri Art Expo har over 120 forskellige typer rammer, så du kan skabe den bedste helhed mellem dit billede og de omgivelser det skal hænge i.

Vores indramning er nemlig ikke bare en ramme - det er et skræddersyet håndværk som vi tilpasser til netop dit billede.

Vi har også andre spændende løsninger end bare glas og ramme, så kig forbi vores galleri og få et uforpligtende tilbud på hvad vi kan gøre for dine billeder.

Kvaliteten er vigtig

Ud over at skabe helhed i billeder og indretning, beskytter en god indramning også dit billede. Derfor bruger vi altid syrefri materialer, hvilket sikrer at dit billede ikke bliver grimt og gult med tiden.

Vores rammelister bliver designet og produceret i Italien. De blindrammer vi bruger til opspænding af lærred både af vores egne malerier og kunders lærreder evt. købt på rejser, er af høj dansk kvalitet. Blindrammerne bliver bestilt efter præcise mål og tilpasset det enkelte lærred.   

Vores rammeværksted i Hørning nær Århus, Silkeborg og Skanderborg har åbent tirsdag-lørdag. Vi har lavet rammer i vores familie i 4. generationer.

Ingen opgave er for stor til at vi kan håndtere den...

- og ingen for lille til at fortjene vores opmærksomhed og omhu. 

Åbningstiden for ordremodtagelse er tirsdag-fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 10-14 

Vi laver timeservice på rammer mens du venter tirsdag-fredag kl. 11-14.