Indramning

Her rammer vi rigtigt!

Galleri Art Expo har over 120 forskellige typer rammer, så du kan skabe den bedste helhed mellem dit billede og de omgivelser det skal hænge i.

Vores indramning er nemlig ikke bare en ramme - det er et skræddersyet håndværk som vi tilpasser til netop dit billede.

Vi har også andre spændende løsninger end bare glas og ramme, så kig forbi vores galleri og få et uforpligtende tilbud på hvad vi kan gøre for dine billeder.

Kvaliteten er vigtig

Ud over at skabe helhed i billeder og indretning, beskytter en god indramning også dit billede. Derfor bruger vi altid syrefri materialer, hvilket sikrer at dit billede ikke bliver grimt og gult med tiden.

Vores rammelister bliver designet og produceret i Italien. De blindrammer vi bruger til opspænding af lærred både af vores egne malerier og kunders lærreder evt. købt på rejser, er af høj dansk kvalitet. Blindrammerne bliver bestilt efter præcise mål og tilpasset det enkelte lærred.   


Store ordre på kort tid

Vi er specialister i store opgaver. Vores rammeværksted i Hørning nær Århus, Silkeborg og Skanderborg er danmarks største galleri-leverandør. Værkstedet er en gammel familievirksomhed, som drives af 3. generation.

På grund af værkstedets volumen, er det ingen sag for os, hurtigt at levere dine 100 indrammede brandplaner inden inspektion, eller en komplet udsmykningsopgave inden reception eller jubilæum i virksokheden... selv når I ikke føler I er ude i god tid.

 

Ingen opgave er for stor til at vi kan håndtere den...

- og ingen for lille til at fortjene vores opmærksomhed og omhu.